Dimensity is er voor managers.

Managers zijn verantwoordelijk voor het functioneren van een (deel van) de organisatie en moeten die verantwoordelijkheid waar maken door andere mensen zover te krijgen dat ze de juiste dingen doen.

Dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Het is moeilijk om het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren als je tientallen afspraken per week hebt, nog veel meer telefoontjes pleegt en letterlijk honderden e-mails te verstouwen krijgt. Veel managers hebben het vooral heel erg druk. Ze hebben vaak niet eens de tijd om zich af te vragen of ze nu wel zo slim bezig zijn.

Als jij een manager bent die dit allemaal heel erg leuk vindt, dan is Dimensity niets voor jou. Maar als je jezelf af en toe de vraag stelt of het niet anders kan, beter, rustiger, gerichter, opener en beheerster, dan helpen wij je graag.

Dimensity structureert, laat keuzes maken, scheidt de essentie van incidenten en laat de mensen in de organisatie datgene doen waarvoor ze opgesteld staan. Niet meer en niet minder.

 

ONDER WATER ZIE JE NIET WAAR DE WIND VANDAAN KOMT.